Belső referenciák Áttört felületek Díszítő elemek Lépcsőfeljárók
Külsö referenciák

Corten magaságyások

Corten magaságyások

Gyönyörűen patinásodó ágyások lettek elhelyezve ebben a diósdi kertben, ahol helyet kaptak a konyhakerti- és fűszernövények mellett az egynyári virágok is. A föld nedvesen tartásáról öntözőrendszer gondoskodik az ágyásban is.
Corten kerítés

Corten kerítés

Fa keretbe foglalt corten acélra esett a választása a diósdi házaspárnak a belső kerítés kialakításához. Az alacsony térelválasztó könyöklőként is funkcionál, mely gyönyörű harmóniában áll a kertben elhelyezett ágyásokkal.
Porszórt acél virágágyások

Porszórt acél virágágyások

A családi ház előkertjében elhelyezett porszórt színes ágyások kiválóan illeszkednek a ház lábazatán elhelyezett dísztéglához. A körülöttük elhelyezett kavics pedig kiemeli a színek játékosságát.
Corten ágyás

Corten ágyás

A zuglói családi ház kertjében az ovális ágyás mélyen a földbe lett elhelyezve, kordában tartva a menta bokrok terjeszkedését.
Corten fali burkolat

Corten fali burkolat

Egy, a család által kedvelt motívum halad végig az acélba vágva, melyet LED-es megvilágítással tettünk még hangsúlyosabbá.
Corten virágláda

Corten virágláda

Gyönyörű élek és szép vonalvezetés teszi ezt a különleges anyagot még látványosabbá. Meleg színével és a felület játékosságával kiválóan illeszkedik bármilyen növényzethez és környezethez.
Porszórt acél virágláda

Porszórt acél virágláda

Számos szín, forma és méretvariációval emelhetjük ki kedvenc növényeinket beltérben és kültérben egyaránt.
Corten fali installáció

Corten fali installáció

Szín és forma – a korrózió sokszínűsége és a véget nem érő forma teszi a nappali falát látványossá.


 

Elérhetőség

 

 

Email küldés
0630/681-3773
1067 Budapest, Eötvös utca 27.


Igényfelmérés

 

Legfrissebb

Dekoráció

2016. október 22

Dekorációk A tárgyak kommunikálnak velünk, megéléseket kapunk általuk. Évszaknak, fényeknek, hangulatunknak megfelelően más-más arcukat mutatják...

COR-TEN a házban!

2016. március 24

Ebben a bejegyzésben a COR-TEN lakáson belüli felhasználásával kapcsolatban szeretnék inspiratív tartalmakat közzétenni, illetve az...

Egyedi kerítések állagmegőrző kezelések nélkül

2016. február 17

A kapuk, kerítések egyértelműen definiálják a személyes terünket és megadják az első benyomást a hozzánk...

Áttört felületek

2015. október 09

Áttört felületek A lézervágott felület exclusive jellemvonásokkal ruházza fel a teret, egyedi lakberendezési design állítható...

Növénytartó

2015. október 09

Kertépítészet - Növénytartók Az általunk elkészített növénytartók jelentős hozzáadott értéket képviselnek minden projekt számára. Számos...

«
»