InnoSteel Design

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 15 éve sikeresen tevékenykedik az olaj és élelmiszeripari technológia területén. A tulajdonosok a legmagasabb követelményeknek való megfelelésben látják a versenyképesség zálogát, mely elkötelezettséggel a megrendelőink köre folyamatosan gyarapszik.

2015-ben útjára indult egy önálló kezdeményezés, mellyel megpróbáljuk az elmúlt évek alatt megszerzett szaktudást, technológiát épített környezetünk szebbé tételének szolgálatába állítani. Számos szakemberrel állunk kapcsolatban, illetve partnereinkkel kiváló viszonyt ápolunk, hogy a legmagasabb minőségi, esztétikai követelményeknek megfelelő szolgáltatást nyújtsunk.

Bízunk abban, hogy munkánkat mind többen örömmel fogadják majd és hamarosan Önt is megrendelőink körében üdvözölhetjük.


Személyes érveim

Mindig is foglalkoztatott, hogy a vállalkozásunk által használt fémeket, technológiát milyen módon tudom lakókörnyezetünk szebbé tételére felhasználni. Pénzügyi végzettségem folytán egészen más irányba terelt az élet, míg egy véletlen okán mégis keresni kezdtem a különleges anyagminőségeket. Elsőként a hazánkban méltán mind nagyobb népszerűségnek örvendő corten acél keltette fel az érdeklődésemet és magával ragadott a kíváncsiság.

Felismertem, hogy számos olyan iparban használatos anyag és eljárás létezik, melyek épített környezetünk szemet gyönyörködtető, innovatív megoldásait is képviselhetik. Bízom benne, hogy megrendelőimnek is akkora örömöt és szépséget jelentenek majd az itt látható munkák, mint amit az életre hívásuk jelent számomra.

InnoSteel Design

Környezettudatosság

Az InnoSteel Design számára fontos a környezettudatosság

Gyártás

A vállalkozás termelési, üzemelési tevékenysége során, a technológiai folyamatokból, az emberi jelenlétből és viselkedésből eredően különböző hulladékok keletkeznek. Fontos, hogy minden keletkezett hulladékot kontrolláljunk és szintjét a minimálisra csökkentsük, ez vállalkozásunk minden dolgozójának kötelezettsége.

ISO – 9001

Testreszabott vállalatirányítási rendszerrel rendelkezik cégünk, melynek részét képezi a környezettudatosság előtérbe helyezése a napi munkavégzés során.

EBK

Egészség, Biztonság Környezettudatosság. Audittal dokumentáljuk, hogy a fentiek alapján végezzük munkánkat.

Környezetterhelés csökkentése

Tevékenységünk végzése során az általunk felhasznált, illetve megrendelőink számára ajánlott anyagoknál számunkra fontos, hogy hosszú élettartamot képviseljenek folyamatos felületkezelés és utókezelés nélkül is.


Partnereink

Rozsda effekt

Elérhetőség

 

 

Email küldés
0630/681-3773
1067 Budapest, Eötvös utca 27.


Igényfelmérés

 

Legfrissebb

Dekoráció

2016. október 22

Dekorációk A tárgyak kommunikálnak velünk, megéléseket kapunk általuk. Évszaknak, fényeknek, hangulatunknak megfelelően más-más arcukat mutatják...

COR-TEN a házban!

2016. március 24

Ebben a bejegyzésben a COR-TEN lakáson belüli felhasználásával kapcsolatban szeretnék inspiratív tartalmakat közzétenni, illetve az...

Egyedi kerítések állagmegőrző kezelések nélkül

2016. február 17

A kapuk, kerítések egyértelműen definiálják a személyes terünket és megadják az első benyomást a hozzánk...

Áttört felületek

2015. október 09

Áttört felületek A lézervágott felület exclusive jellemvonásokkal ruházza fel a teret, egyedi lakberendezési design állítható...

Növénytartó

2015. október 09

Kertépítészet - Növénytartók Az általunk elkészített növénytartók jelentős hozzáadott értéket képviselnek minden projekt számára. Számos...

«
»